Κεντρικά Γραφεία:

Λ.Βουλιαγμένης 227, Δάφνη

Πολιτική επιστροφών

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν λόγω αλλαγής γνώμης, έχετε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες προθεσμία και επιβαρύνεστε μόνο την δαπάνη του μεταφορικού κόστους.

Το μεταφορικό κόστος ανέρχεται στα έξεις ποσά: μαξιλάρια, επιστρώματα 8€ για όλη την Ελλάδα, ανωστρώματα 35€ για όλη την Ελλάδα, στρώματα 60€ για τη Αθήνα και 90€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.

Στην περίπτωση που έχει ανοιχτεί ή καταστραφεί  η συσκευασία θα υπάρχει η ανάλογη απομείωση της τιμής του προϊόντος. Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται μέσα στην αρχική τους συσκευασία,

στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και να συνοδεύονται με το  παραστατικό πώλησηςΟ τρόπος επιστροφής πρέπει να είναι ίδιος με τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας.

 

Δικαίωμα επιστροφής δεν ισχύει για τις εξείς περιπτώσεις: Α. Προιόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο καταναλωτής, π.χ. ανώστρωμα διάστασης 162 cm×198 cm. Β. Προϊόν που έχει χρησιμοποιηθεί ή λερωθεί.

Ο πελάτης υποχρεούται κατά την παραλαβή, να ελέγξει  ενδελεχώς τα προϊόντα για να επιβεβαιώσει την ανυπαρξία οποιουδήποτε ελαττώματος. Σε περίπτωση που παραλάβετε κάτι που έχει τυχόν φθορές ή προβλήματα λόγω της μεταφοράς, να μας καλέσετε άμεσα και να πάρετε υπογραφή από τον μεταφορέα πως παραλαμβάνετε με επιφύλαξη ή μην το παραλάβετε καθόλου. Σε διαφορετική περίπτωση η εταιρεία μας, δεν θα αναγνωρίσει οποιανδήποτε ευθύνη και θα θεωρηθεί ότι η φθορά προήλθε από μετέπειτα χρήση.

 

 

 

Scroll to Top