Δόσεις με 0% επιτόκιο*

Πολιτική επιστροφών

 

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν λόγω αλλαγής γνώμης, έχετε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες προθεσμία και επιβαρύνεστε μόνο την δαπάνη του μεταφορικού κόστους μέχρι το κέντρο διανομής που σας απεστάλη. Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται μέσα στην αρχική τους συσκευασία, στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και να συνοδεύονται με το  παραστατικό πώλησης. Η αποσφράγιση της συσκευασίας του προϊόντος, συνεπάγεται αυτόματα ότι χάνει το 30% της εμπορικής του αξίας.  Σε αυτή την περίπτωση ο χρόνος υπαναχώρησης πρέπει να είναι κατά την ίδια ημέρα που πραγματοποιήθηκε η παραλαβή. Ο τρόπος επιστροφής πρέπει να είναι ίδιος με τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας.

 

Δικαίωμα επιστροφής δεν ισχύει για τις εξής περιπτώσεις:

1. Στρώματα και ανωστρώματα, μαξιλάρια, επιστρώματα που έχει ανοιχθεί ή παραβιαστεί η συσκευασία τους για προφανείς λόγους υγιεινής.

2. Σε καμιά περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή χρησιμοποιημένου προϊόντος.

3. Προιόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις διαστάσεις που έχει θέσει ο καταναλωτής, εκτός από τις τυποποιημένες.

 

Ο πελάτης υποχρεούται κατά την παραλαβή, να ελέγξει ενδελεχώς τα προϊόντα για να επιβεβαιώσει την ανυπαρξία οποιουδήποτε ελαττώματος. Η εταιρεία που διεκπεραιώνει τις διανομές και τις παραδόσεις είναι εταιρεία τρίτων, επομένως σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο προϊόν που έχει τυχόν φθορές ή προβλήματα λόγω της μεταφοράς, να μας καλέσετε άμεσα. Επίσης στην περίπτωση που παραλάβετε να πάρετε υπογραφή από τον μεταφορέα πως παραλάβατε με επιφύλαξη ή μην το παραλάβετε καθόλου. Σε διαφορετική περίπτωση η εταιρεία μας, δεν θα αναγνωρίσει οποιανδήποτε ευθύνη και θα θεωρηθεί ότι η φθορά προήλθε από μετέπειτα χρήση.

 

Tips

Σε καμιά περίπτωση μην ανοίξετε την συσκευασία του στρώματος εάν δεν έχετε βεβαιωθεί ότι έχετε παραγγείλει την σωστή διάσταση. Επίσης στα κρεβάτια και τους καναπέδες να κάνετε ενδελεχή εξωτερικό έλεγχο προτού τα παραλάβετε. 

 

Scroll to Top