Πολιτική Επιστροφών

 

Αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα στην αρχική τους κατάσταση (πλήρη και στην συσκευασία παραλαβής,η οποία πρέπει να είναι σε άψογη κατάσταση χωρίς να είναι σκισμένη ή τσαλακωμένη) εντός 10 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή του αντίτιμου των επιστρεφόμενων προϊόντων θα πραγματοποιείται σε τριάντα (30) ημέρες.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε εμπορεύματα λόγω αλλαγής γνώμης, επιβαρύνεστε με την συνολική δαπάνη του μεταφορικού κόστους που επιβαρύνθηκε η εταιρεία.Συμφωνείτε να δώσετε στην ECOMAT όσο το δυνατό περισσότερες λεπτομέρειες για τη διεύθυνση παραλαβής των εμπορευμάτων, για παράδειγμα όροφος, δυσκολίες πρόσβασης του μεταφορέα/courier, ύπαρξη ασανσέρ, στενές σκάλες, κτλ., προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία παραλαβής από το χώρο που θα μας υποδείξετε. Συμφωνείτε ότι θα υπάρχει κατάλληλη πρόσβαση στο χώρο για την παραλαβή των επιστρεφόμενων εμπορευμάτων.
 Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής η Eco-mat δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή ή αντικατάσταση προϊόντος.
 
Το δικαίωμα επιστροφής δεν ισχύει για την προμήθεια αγαθών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχετε θέσει εσείς ως καταναλωτής ή σαφώς εξατομικευμένων π.χ.ανώστρωμα 162×198.