Εγγύηση στρωμάτων

 

Αγαπητέ μας πελάτη,
Η ECOMAT ΣΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ την ποιότητα των στρωμάτων της,ως προς τα υλικά της αλλά και ως προς την καλή κατασκευή τους με έως 10 έτη για τον πυρήνα και έως 3 έτη για τα υφάσματα.
Η εγγύηση ισχύει με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς σας και ξεκινάει από την μέρα που παραλάβατε το στρώμα σας και μόνο για τον αρχικό αγοραστή.
Η εγγύηση αυτή καλύπτει βλάβες του προιόντος που οφείλονται σε ελαττωματική κατασκευή ή πιθανή αστοχία υλικού.  
Για να ισχύει η εγγύηση απαραίτητη προυπόθεση να ακολουθούνται οι οδηγίες φροντίδας και σωστής χρήσης του στρώματος.

 


 Οδηγίες φροντίδας και σωστή χρήση στρώματος

   • Τοποθετήστε το στρώμα πάνω σε βάση υπόστρωμα η ανατομικό τελάρο με έως 4 cm κενό μεταξύ των ξύλων.Η τοποθέτηση του στρώματος,πάνω σε σανίδες με μεγαλύτερο κενό των 4 cm η πάνω σε άλλο στρώμα ακυρώνει πλήρως την εγγύηση.
   • Μην λυγίσετε το στρώμα σας κατά την μεταφορά του.Όταν ένα στρώμα με ελατήρια διπλώνεται,προκαλούνται ανεπανόρθωτες ζημιές και παραμορφώσεις.
   • Γυρίζετε το στρώμα σας κάθε 2 μήνες.Αυτό εξασφαλίζει μακροζωία και την απαραίτητη “ξεκούραση” των υλικών.
Χρησιμοποιείτε απαραίτητα προστατευτικό κάλυμμα.Ενα λερωμένο στρώμα χάνει άμεσα την εγγύηση του.
 Διασφαλίζετε ότι το στρώμα παραμένει στεγνό και αερίζετε το τακτικά.
  Αποτρέψτε τα παιδιά από το να χρησιμοποιούν το στρώμα ως «τραμπολίνο».Αυτό μπορεί να προκαλέσει μόνιμη παραμόρφωση στα ελατήρια, χωρίς τη δυνατότητα επιδιόρθωσης.


Πρέπει  επίσης να γνωρίζετε

1. Αφρώδη Υλικά.Τα αφρώδη υλικά του στρώματός σας προσαρμόζονται ελαφρώς για να αγκαλιάσουν το σώμα σας. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και απαραίτητο ώστε το στρώμα να σας χαρίζει άνεση και σωστή στήριξη.Μία ελαφριά υποχώρηση στην επιφάνεια του στρώματος σας, έως του 10% του στρώματος,είναι εντός των επιτρεπτών ορίων και δεν θεωρείται ελάττωμα. 
 2. Μυρωδιά.Όπως κάθε νέο προϊόν, έτσι και το στρώμα έχει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του καινούριου και θα εξαφανιστεί μετά από μερικές μέρες.Η μυρωδιά είναι απόλυτα φυσιολογική και δεν θεωρείται ελάττωμα.
4. Aίσθηση άνεσης.Αν το νέο σας στρώμα δεν σας ικανοποιεί στο τομέα της άνεσης δεν γίνεται επιστροφή στρώματος ή χρημάτων.
5. Προσαρμογή.Χρειάζεστε χρόνο για να συνηθίσετε το νέο σας στρώμα. Δώστε, λοιπόν, στο νέο σας στρώμα λίγο χρόνο να προσαρμοστεί στις καμπύλες του σώματος σας και στη στάση του ύπνου σας. 


Διαδικασία εγγύησης

Αφού γίνει ο απαραίτητος έλεγχος από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας ή με φωτογραφικό υλικό από την πλευρά του πελάτη και διαπιστωθούν ότι ισχύουν όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις φροντίδας και σωστής χρήσης στρώματος,η εταιρία μας αναλαμβάνει την επισκευή η την αντικατάσταση κατά την κρίση της,στρώματος ίδιου τύπου και ποιότητας σύμφωνα με τον ακόλουθο τρόπο:
Από την μέρα αγοράς μέχρι το 2ο έτος συμμετοχή πελάτη 0%.
Από το 3ο έτος μέχρι το 5ο έτος συμμετοχή πελάτη 35% στην επισκευή ή αντικατάσταση του στρώματος.
Από το 6ο έτος μέχρι το 10ο έτος συμμετοχή πελάτη 70% στην επισκευή η αντικατάσταση του στρώματος.
Ο πελάτης αναλαμβάνει μόνο να παραδώσει το στρώμα σε σημείο που θα υποδειχθεί στην πόλη του.Η ECOMAT υποχρεούτε να παραδώσει το καινούργιο η επισκευασμένο στρώμα εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Επιλογή “FAIR TRADE”

Επειδή υπάρχουν όμως πάρα πολλές συγκρούσεις και επιχειρήματα μεταξύ των εταιρειών στρωμάτων και των πελατών τους, ώστε να προσδιοριστούν τα πραγματικά ελαττώματα στρώματα η εταιρεία ECOMAT προσφέρει την πρωτοποριακή επιλογή “FAIR TRADE”.
Δείτε πώς λειτουργεί:
Στην περίπτωση που η εταιρεία ECOMAT κατόπιν τήρησης της διαδικασίας,δεν δεχθεί ότι ευθύνεται για το εμφανές  και αποδεδειγμένο ελάττωμα που δημιουργήθηκε στο στρώμα σας,είτε γιατί είναι στο όριο των επιτρεπτών ορίων είτε γιατί τα επιχειρήματα τήρησης των “οδηγιών φροντίδας και σωστής χρήσης στρώματος”είναι εν αμφιβόλω,για να εξαλείψουμε κάθε αδικία,μπορείτε να κάνετε χρήση της “FAIR TRADE”. 
Κρατάτε το στρώμα σας και σας αποστέλνουμε ένα ολοκαίνουργιο ίδιο στρώμα με τις εξείς τιμές:
Για τα  χρόνια 0-2 από την εκπτωτική τιμή πώλησης extra έκπτωση  -50%.
Για τα χρόνια 3-10 από την εκπτωτική τιμή πώλησης extra έκπτωση  -30%.