ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν λόγω αλλαγής γνώμης, έχετε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες προθεσμία και επιβαρύνεστε μόνο τη δαπάνη του μεταφορικού κόστους από και πρός το κέντρο διανομής που σας απεστάλη.

Απαραίτητος όρος της πολιτικής επιστροφών είναι τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται μέσα στην αρχική και άθικτη συσκευασία τους στην οποία τα παραλάβατε και να συνοδεύονται με το παραστατικό πώλησης.   

Δικαίωμα επιστροφής δεν ισχύει α. Προϊόντα που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις διαστάσεις που έχει θέσει ο καταναλωτής, εκτός από τις τυποποιημένες β. Προϊόντα Bazaar.

 

Ο πελάτης υποχρεούται κατά την παραλαβή, να ελέγξει ενδελεχώς τα προϊόντα για να επιβεβαιώσει την ανυπαρξία οποιουδήποτε ελαττώματος προτού κάνει την τελική παραλαβή. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν έχει φθορά λόγω της μεταφοράς, να μας καλέσετε άμεσα να επιλύσουμε το ζήτημα. Σε διαφορετική περίπτωση η εταιρεία μας, δεν δύναται να αναγνωρίσει την οποιαδήποτε ευθύνη της εταιρείας μεταφορών και θα θεωρηθεί ότι η φθορά προήλθε από  την δική σας αποσφράγιση του προϊόντος ή μετέπειτα χρήση.

Tips
1. Σε καμιά περίπτωση μην ανοίξετε την συσκευασία του στρώματος εάν δεν έχετε βεβαιωθεί ότι έχετε παραγγείλει την σωστή διάσταση.

2. Στα κρεβάτια και τους καναπέδες να κάνετε ενδελεχή εξωτερικό έλεγχο , ειδικά στις γωνίες προτού τα παραλάβετε.

 

Όροι Επιστροφής Στρώματος ONE.
Στην περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το στρώμα One, οι όροι είναι οι έξεις :

  1. Υποχρεωτικά το στρώμα το κρατάτε 15 μέρες. Νωρίτερα δεν μπορείτε να κάνετε επιστροφή του στρώματος.
  2. Ενημερώνετε την εταιρεία μας, και στέλνουμε δική μας μεταφορική και παραλαμβάνει το στρώμα από τον χώρο σας. Αφορά τον νομό Αττικής. Για την υπόλοιπη Ελλάδα θα πρέπει να το παραλάβουμε από πρακτορείο μεταφορών.
  3. Το κόστος επιστροφής προς το κέντρο διανομής μας, ορίζεται ως εξής : Αθήνα 99€ – Υπόλοιπο Αττικής και επαρχία (παραλαβή από πρακτορείο) 129€
  4. Βασική προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το στρώμα να είναι καθαρό και να έχει χρησιμοποιηθεί προστατευτικό στρώματος.